Termeni si Conditii

 

Utilizarea site-ului ceavemnoiaici.ro reprezinta acordul dvs. si acceptarea termenilor si conditiilor prevazute. Sugeram tuturor utilizatorilor site-ului sa citeasca cu mare atentie termenii si conditiile mai jos enumerate.

Administrarea si domeniul site-ului  ceavemnoiaici.ro apartine sociatatii CE AVEM NOI AICI S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14190/09.08.2017, Cod Unic de Inregistrare (CUI) atribuit fiind 38084815.

1. Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului ceavemnoiaici.ro, incluzand dar nelimitandu-se la imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte informatii si date, apartin companiei si a furnizorilor sai si sunt aparate de legile privind propietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris, a oricarui element din cele enumerate mai sus, intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

CE AVEM NOI AICI S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, doar in interes personal si/sau noncomercial, pe site-ul ceavemnoiaici.ro si nu le confera acestora drepturile de a descarca si/sau modifica partial si/sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale si/sau contrare societatii fara acordul scris, in prealabil, al acesteia.

2. Raspundere limitata pentru produsele oferite

Toate produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator/furnizor si in limita stocului disponibil (in corelare si cu stocurile producatorului/furnizorului la momentul precizat). Nu putem oferi nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Toate pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele pot sa difere in functie de lotul comandat.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sa se faca pe propriul risc, in sensul ca nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile prezentate pe site au un anumit titlu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, continut accesorii, aspect, etc.). In cazul unor neconcordante, ne rezervam dreptul de a modifica anumite caracteristici sau specificatii tehnice ale produselor, fara o notificare in prealabil. Descrierile produselor prezentate pe site-ul ceavemnoiaici.ro sunt, in principal, cele puse la dispozitie de reprezentantii marcii importate, astfel incat nu ne putem asuma nici o responsabilitate in acest sens.

Societatea  CE AVEM NOI AICI S.R.L. este direct raspunzatoare pentru eventualele defectiuni din fabrica ale produselor achizitionate. Toata responsabilitatea acestor defectiuni cat si repararea lor revine societatii noastre, atata timp cat sunt in perioada de garantie. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de societate, oricarui cumparator/client, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de CE AVEM NOI AICI S.R.L. de la acest cumaparator/client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (site, via e-mail, telefonic sau prin alta metoda), acceptarea acesteia, adica incheierea acordului de vointa cu privire la cumpararea unui produs/serviciu se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul, nu constituie acceptari ferme ale comenzii.

3. Raspundere limitata pentru preturi

CE AVEM NOI AICI S.R.L. este neplatitoare TVA, iar cheltuielile de livrare nu sunt incluse in pret. Pretul produselor afisat pe site este final pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice, la care se adauga costul livrarii produselor catre cumparator/client in valoare de 13,05 RON in Bucuresti si 20,05 RON in restul localitatilor din Romania.

4. Raspundere limitata la livrarea produselor

Livrarea produselor furnizate de CEAVEMNOIAICI S.R.L. se efectueaza cu fimele de curierat in baza contractelor existente si are o arie nationala, aceasta realizandu-se pe tot teritoriul Romaniei. Societatea isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Toate comenzile ce depasesc suma de 299 lei sunt scutite de la plata cheltuielilor de livrare. Societatea noastra nu percepe taxe suplimentare in cazul comenzilor efectuate in localitatile in care firma de curierat nu are departamente de livrare.

Costul transportului produselor este fix, respectiv 13,05 RON in Bucuresti si 20,05 RON in restul localitatilor din Romania, indiferent de distanta sau kilometrii suplimentari parcursi de catre curier, iar costul additional revenind in responsabilitatea societatii.

In cazul in care cumparatorul/clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Revenirea la adresa clientului pentru a doua oara consecutiv nu presupune perceperea de costuri suplimentare din partea clientului, insa, daca comanda a fost anulata din motivul neprezentarii la ridicare, iar cumparatorul/clientul doreste retrimiterea comenzii, atunci costurile suplimentare de livrare, vor fi suportate de cumparatorul/clientul in cauza.

CE AVEM NOI AICI S.R.L. isi rezerva dreptul de a intarzia sau a anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din cauza faptului ca producatorul nu mai fabrica produsele respective si/sau producatorul/furnizorul nu mai poate actualiza stocul disponibl. Termenul de livrare estimat este 24-48 ore lucratoare.

CE AVEM NOI AICI S.R.L. isi rezerva dreptul de a intarzia sau a anula livrari ale produselor comandate daca din cauze unor evenimente neprevazute cum ar fi incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau din alte cauze de forta majora, conform uzantelor legilor in vigoare.

5. Responsabilitate limitata pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul ceavemnoiaici.ro, apartinand societatii CE AVEM NOI AICI S.R.L., este gazduit de o companie din Romania, si nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari si/sau actualizari. Societatea nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.ceavemnoiaici.ro . Societatea nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul https://www.ceavemnoiaici.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

6. Returnarea produselor

In baza Ordonantei Guvernului nr. 6 din 2016,  cumparatorul/clientul are posibilitatea de a returna produsul/produsele in maximum 15 zile de la achizitionare.

In acest sens, cumparatorul/clientul va notifica in scris ceavemnoiaici.ro prin reprezentatii societatii ca renunta la cumpararea unui produs, fara penalitati si fara a invoca vreun motiv anume, in termen de 15 zile de la primirea produsului sau, iar in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Cumparatorul/clientul este obligat sa returneze in acest termen produsul cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. Cumparatorul/clientul va suporta cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@ceavemnoiaici.ro.

7. Confidentialiatatea datelor

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal ale clientilor/cumparatorilor se va face in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Colectam, utilizam, transferam si protejam datele clientilor/cumparatorilor cu caracter personal intr-un mod transparent atunci cand se interactioneaza cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, atat prin site-ul nostru web sau telefonic.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este: de a putea expedia coletele catre dvs. Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la crearea facturii si expedierii coletului catre dvs. Refuzul dvs. determină nepreluarea comenzii si netransmiterea coletului catre dvs. Site-ul https://www.ceavemnoiaici.ro este inregistrat catre un operator care ofera un domeniu securizat https(secure). Acest aspect confera siguranta datelor clientului/cumparatorului, datele introduse pe site fiind criptate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai autoritatilor competente din Romania.

8. Litigii si dipozitii finale

Oricare alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate de societatea CE AVEM NOI AICI S.R L. sau de informatiile de pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Cumparatorul/Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.